Caliroots presenterar idag sin nya lookbook SS19: NO SUPERVISION för att presentera nyheter i sin kollektion. Hela lookbooken är fotad och filmad med nya telefonen OnePlus 7 Pro.

OnePlus och Caliroots har samarbetat för att ta fram deras nya lookbook SS19: NO SUPERVISION som lanserades idag. I kollektionen ser vi utvalda plagg från Heron Preston, New Balance, Stüssy och Helas. Detta är inte första gången Caliroots samarbetar med svenska mobiljätten, tidigare har man samarbetat med lanseringen av OnePlus 6T McLaren Edition samt nyligen med en raffle för OnePlus 7 Pro som avslutades igår.

För att visa upp den nya kollektionen i SS19: NO SUPERVISION har Caliroots valt att använda OnePlus senast flaggskepp OnePlus 7 Pro istället för traditionella kameror för att fota och filma. Marcus Askelöf har fotograferat lookbooken och beskriver upplevelsen:

Det var första gången jag gjorde ett jobb med endast en mobiltelefon och jag var imponerad av kvalitén på bilderna. Pro-läget gav mig möjlighet att manuellt styra ISO, slutartid, vitbalans och tack vare att jag kunde få ut RAW-filer var kvalitetsskillnaden mot en traditionell kamera inte märkbar.

OnePlus 7 Pro är det första flaggskeppet från OnePlus som har tre olika kameror – en för vidvinkel, en för optisk zoom och slutligen en 48MP som huvudkamera. Spana in resultatet i Caliroots senaste lookbook ovan.