Beta-helgen för CoD: Modern Warfare III är igång

Så testar du MW3 före alla andra, se beta-tiderna för alla konsoler & PC

Det börjar närma sig release för Call of Duty: Modern Warfare III, nästa del i Activions ikoniska spelserie. Tidigare har vi fått se trailers och annan information kring spelens online-lägen och denna helg startar testandet av en Beta-version.

Likt tidigare år har Activision även denna gång förberett en Beta-version av spelet, som startade under fredagen den 6:e oktober. Beroende på vilken version du har och om du förbeställt eller inte kommer du kunna testa spelet långt innan den officiella releasen genom att ladda ned programmen genom konsol och PC. Här är alla tider:

Playstation-spelare kommer att få ta del av en exklusiv första helg, innan betan öppnas upp för alla plattformar helgen därpå.

  • För de som har förbeställt spelet till PlayStation 4 och PlayStation 5 kommer den första Beta-helgen att inledas på fredagen den 6:e oktober kl. 19.00 och avslutas tisdagen den 10:e oktober kl. 19.00.
  • Alla PlayStation-spelare oavsett förbeställningsstatus kommer att kunna börja på söndagen den 8:e oktober kl. 19.00.

Den andra betahelgen är för alla plattformar och är planerad att börja torsdagen den 12:e oktober kl. 19:00 och sluta måndagen den 16 oktober kl. 19:00.

  • Detta är en gratis Open Beta-helg för alla PlayStation 4- och 5-ägare, oavsett deras förbeställningsstatus.
  • De som har förbeställt spelet till Xbox Series X | S eller på Xbox One, eller som har förbeställt till PC via Battle.net eller Steam, kan börja spela betan redan på torsdagen den 12:e oktober kl. 19:00 CET.
  • Från lördagen den 14:e oktober kl. 19:00 till måndagen den 16:e oktober kl. 19:00 öppnas betan upp för alla Xbox- och PC-spelare oavsett deras förbeställningsstatus.