Foto: Activision

Call of Duty: Modern Warfare III är ute nu

DOPEST tipsar: Så får du ett försprång på din XP & rankar upp snabbast vid starten av spelet

Efter en lång väntan och en period av Beta-testning är nu Call of Duty: Modern Warfare III ute och tillgängligt för alla spelare på Windows, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X och Series S.

Som vanligt finns många spellägen att välja på när det kommer till CoD, allt från klassiker som Team Deathmatch & Free For All till nykomlingar som Cutthroat, där tre lag med tre spelare vardera möter varandra. För extra snabb ranking i MWIII finns dock inget bättre alternativ än Ground War. Spelläget utmärker sig på grund av det större antalet spelare och stora antalet objektiv, vilket ger riktigt stora XP-möjligheter om du inte känner att du är redo att dominera mindre spellägen som Free For All eller Search & Destroy.

Ett annat bra sätt att tjäna lite extra XP i början av din MWIII-karriär är att köra på Scorestreaks istället för Killstreaks, vilket innebär att du belönas för att hjälpa laget och ta poäng på andra sätt än kills, vilket är lättare om du är nybörjare eller om du bara känner att du vill levla upp innan du går på de tuffare spellägena. Scorestreaks är såklart även ett toppenval kombinerat med Ground War, som är väldigt objektivbaserat.

Du kan läsa mer om Call of Duty: Modern Warfare III på den officiella hemsidan, men se även till att hålla utkik för CoD-relaterade nyheter på dopest.se under hösten!