Central Cee sätter "trap" i "Entrapreneur"

Ny singel & video från ett av årets största stjärnor – tittar tillbaka på den hårda tiden innan framgångarna

”We put the trap in entrapreneur”

Central Cee har minst sagt varit på sin grind under de senaste åren. På vågen från det stora internationella genombrottet med ”Doja” 2022 har han under 2023 varit på en collab-turné såväl som en riktig turné, med höjdpunkter som Split Decision EP med Dave, ”On The Radar Freestyle” med Drake och ett Sverigebesök på Brännbollsyran i Umeå.

Solo-singlar har det dock varit ett tunnare år för, då han endast släppte ”Me & You” i början av februari innan samarbetena tog över. För att stänga året på riktigt bjuder Cench äntligen på en ny singel i form av ”Entrapreneur”, en tvist på innebörden av entreprenör då han, som han säger det själv, sätter in ”trap” i ordet.

Singeln kommer med en musikvideo där Cench visar upp allt från ”Trap Still Runnin’-merch och sin gamla Toyota Yaris till sin nya, betydligt dyrare Toyota Urus och diverse andra lyxiga ägodelar. Texten förkroppsligar den ordlek vi ser i titeln, då Central Cee tar oss på resan från att sälja droger ute i Londons nattliv till att sälja låtar från mickbåset.

Lyssna på ”Entrapreneur” på Spotify!