Cherrie fortsätter till nästa fas med "GoGetter"

Efter att ha påbörjat sin "OBSIDIAN-era" med "säg som de e" kommer nu fas ii – har varit publikfavorit live under lång tid

Vid konserter under det senaste året (bland annat på hennes egna festival) har Cherrie spelat upp en outgiven låt vid namn ”GoGetter” som snabbt blivit en favorit hos fansen. Nu ges den äntligen ut officiellt när R&B-drottningen följer upp singeln ”säg som de e”, fas ett av hennes ”OBSIDIAN-era” som handlade om att våga uttrycka sanningen, med en andra fas som går ut på att stå för den du är.

”Den är för alla som vet vad dom vill, och inte är rädda för att ta det dom förtjänar”, säger Cherrie om låten.

Låten kännetecknas av ett mystiskt, sensuellt och tidlöst sound med inslag av internationella toner. Cherrie skrev ”GoGetter” i Medellín i Colombia, produktionen gjordes av de franska producenterna D1gri & Guapo och musikvideon (som redan nu har en teaser) spelades in i Paris.

Ännu en gång visar Cherrie att hon kan röra sig naturligt mellan olika stilar och fortsätta utvecklas samtidigt som hon har kvar sitt ikoniska uttryck. OBSIDIAN-era är i full effect och det finns mycket kvar att vänta framöver.

Lyssna på ”GoGetter” och mer ny musik i DOPEST Playlist!