Chimi teamar upp med Mwuana i kollektionen ”Craftmanship – Mwuana for Chimi”

Släpper en kollektion med två solglasögon med röda och guld-detaljer

Robin Nyström, mest känd under artistnamnet “Mwuana”, har under årets gång släppt singlar som "Me So Nice", "Craftmanship" och "Proper". Efter succén med hitlåten "Craftmanship", som utkom i specialversion till Chimis vårkampanj “Chi in chimi” med supermodellen Elsa Hosk, har den nu omvandlats till kollektionen “Craftmanship – Mwuana for Chimi”. Till kollektionen, som lanseras den 15e oktober, släpps även en uppdaterad jazzversion av låten.

“För de allra flesta är jag artisten Mwuana, men det är bara en sida av min kreativitet. Att skapa inspirerar mig till att göra min grej, jag är en konstnär. Musiken driver mig och får mig att sträva framåt, men allt hänger ihop och för att jag ska kunna mätta min själ behöver jag få utlopp för min kreativitet på alla plan. Samarbetet med Chimi har gett mig så mycket på just alla dom planen, där dom lät mig få lyfta fram dom här sidorna” säger Robin.

Kollektionen består av två svarta modeller med röda och guld-detaljer. Modellerna, som finns i två utformningar, är designade av Robin “Mwuana” Nyström tillsammans med Chimis designer Linnéa Ryrstam.

“Bågarna speglar Robins originella men också klassiska stil. Bakom artisten Mwuana finns många fler konstnärliga sidor än enbart musiken och det vill vi lyfta fram i det här samarbetet”, säger Linneá.

Till kollektionen släpps även en kampanjfilm producerad av Chimis CMO, Jonas Löhr, där regissören Nicolina Knapp fick tolka Mwuanas inre.

‘Craftmanship Square’ är en kantig modell med dimension och tyngd vilket ger ett hårdare uttryck, medan ‘Craftmanship Round’ har en mer klassisk oval form med en robust tjocklek som ger attityd. Varje par kommer i en skyddande plexiglaslåda med Mwuanas handskrivna signatur.

Samarbetet finns att köpa online och i Chimis fysiska butik på Krukmakargatan 31 i Stockholm för 1299SEK. Håll utkik efter jazz-versionen av låten "Craftmanship" som släpps 15 oktober.