Chris Brown dissar Quavo & hyllar Takeoff i disslåten "Weakest Link"

Sångaren rappar på disslåten "Weakest Link" – Önskar att Quavo dog istället för Takeoff & hävdar att han haft affär Saweetie

Chris Brown har inte varit främmande för kontroverser genom sin karriär, men när det kommer till musiken har han alltid hållit en mer ”clean” image. RnB & pop-sångaren har flera mainstream-hits på sitt CV, men har vid sidan av varit i centrum för uppmärksammade misshandelsfall av Rihanna, Frank Ocean och fler.

I sin senaste beef med Migosrapparen Quavo har han dock släppt filtret helt. På ”Weakest Link” rappar Chris Brown istället för att sjunga och delar ut dissar mot Quavo som är långt ifrån mainstream. Mest utmärkande tar han Takeoffs död, Quavos brorson och rapkollega som sköts ihjäl framför hans ögon under en efterfest 2022. Brown hyllar för Takeoff och säger att han respekterar honom, för att sedan hävda att ”alla” önskade att det var Quavo som blev skjuten istället.

”R.I.P. Takeoff, he the only real one, I got true respect
Crazy how when he died, everybody really wished it was you instead”

Disslåten kommer som en följd på en lång beef de båda artisterna haft sedan 2019, då Quavo kort dejtade Browns ex-flickvän Karrueche Tran. Brown återupplivade beefen på sin låt ”Freak” från deluxe-utgåvan av albumet 11:11 tidigare under april, vilket Quavo senare svarade på med singeln ”Tender”.

I disslåten hävdar även Brown att han haft en affär med Quavos ex-flickvän, rappare Saweetie. Enligt Brown ska de ha haft en relation medans Quavo & hon fortfarande var tillsammans, vilket ska ha startat bråket.