Tyler, The Creator som nyligen släppte sitt nya album ”Flower Boy” och tidigare annonserat ett samarbete med Converse släpper nu kollektionen Converse One Star x Golf le Fleur. Kollektionen består av fyra färgställningar av den ikoniska One Star sneakern och exklusiva Converse-kläder, produkterna släpps den 3 augusti. Färgerna är ”Airway Blue”, ”Peach Pearl”, ”Sulphur” och ”Fuschia Glow”.

De båda varumärkena tror på kreativ street style, självförtroende och att få vara evigt ung. Converse och Tyler, The Creator hyllar genom sitt långsiktiga samarbete och denna första kollektion dessa gemensamma nämnare. Tyler, The Creators fantasi är synlig i hela kollektionen och hans prägel syns genomgående i all design.

I kollektionen har den klassiska skon i mocka fått unika detaljer som direkt associeras med Tyler. Vi ser exempelvis en sydd blomma runt den klassiska stjärnan, en broderad illustration av ett bi på hälen, en inpräglad Golf le Fleur logga på skons plös och Golf le Fleur konst både på skons innersula och på undersidan av skon.

Som ett komplement till One Star skorna i kollektionen släpps även en limiterad utgåva av Converse Essentials Pull-Over Hoodies och Converse t-shirts med Golf Le Fleur grafik i exklusiva färger. Den nya kollektionen One Star X Golf le Fleur släpps hos Converses återförsäljare och på Converse.com torsdagen den 3 augusti, 2017. Sneakersen kommer att finnas hos Sneakersnstuff, Patta, WoodWood och på Converse.com. Sneakersen kommer att kosta ca 1000kr, hoodies ligger på 900kr och t-shirtarna 350kr.