Converse One Star vårkollektion innehåller färglada & vågade färger

Spana höstens nyheter från Converse One Star som frontas av b.la. ASAP Nast, Mabel, Tove Lo och Gully Guy Leo

Designad för basketplanen lanserades One Star 1974 som den banbrytande low-top versionen av originalet All Star. Bara ett år senare försvann sneakern One Star ur sortimentet. Trots att det var en relativt opopulär modell vid den första lanseringen kom One Star-sneakern starkt tillbaka under 90-talet genom att adopteras av skateare och urban subkultur som grunge, genom det kom One Star sneakern att bli en symbol för individer som går sin egen väg. Sedan dess har Converse och One Star-sneakern fortsatt byggda vidare på det arvet och står än idag bakom starka individer, vilket syns tydligt i vårens kampanj.

Den ikoniska sneakern har nu fått ny status och One Star-utbudet utökas nu inför våren 2018 med nya färgställningar och spännande tolkningar av klassiska designelement – så som den “håriga” mockan från 1970 och ett unikt Converse camoflage-mönster. Personer som A$AP Nast, Tove Lo, Brockhampton, och Mabel McVey rockar sina One Stars nu i vår.

Converse One Star Spring 2018-kollektionen släpps den 1 februari på converse.com, i Converse-butiker samt hos utvalda återförsäljare.