Dani M Hela Livet

Dani M släpper sitt nya album ”Hela Livet”

Dani M släpper sitt andra album ”Hela Livet” med gästinhopp av b.la. Jireel och Abidaz

Dani M startade idag Redline Recordings Röd November med sitt nya album "Hela Livet". Dani M är en av landets mest streamade hiphop artister med över 100 miljoner streams på Spotify. Detta blir Danis andra album efter "Min grind" som släpptes 2014 och som sedan följdes upp av EPn "Regissören" 2016.

Albumet består av 12 låtar med 4 tracks som vi hört innan därbland nyligen släppte "Trender" tillsammans med Jireel. Tidigare i år släpptes även "Independent" med Jamilla Idris samt succésinglarna från förra året "Nån Annan ft Jacco" och "Hela Livet ft Abdiaz". I albumet gästas han ännu en gång av Abidaz i "Traphouse" som definitivt kommer att gå varm i högtalarna i år. Ett intressant gästinhopp av Superti och Enes i "Vittna" och vi ser även en stor variation av producenter, förutom Masse Salazar ser vi även låtar producerade av Pablo Paz, Jeff Roman, Viktor Ax, Jei Gonzales och Rene Martin.

Dani M visar spel på sin mångsidighet i detta album. Det finns en låt för varje stil och albumet är definitivt ett facit för de som tvivlat eller ifrågasatt Dani M' s storhet. Få artister i landet som få till variationen och trots att han många gånger inte fått den media uppmärksamheten som han förtjänar så talar siffrorna för sig.

Dani M sätter ribban högt för #rödNovember, lyssna nedan!