Foto: DANO via Instagram

Fortsatt produktivt för DANO – Släpper ”DUMMA SIG”

Tredje singeln på två månader från Malmöartisten tar sig ann ett mer förföriskt dansbeat, producerat av JMK

DANO har haft ett minst sagt produktivt 2023 med hela 6 singlar släppta. Olika stilar har experimenterats med från singel till singel, med den kärlekskranka pop-balladen "MA BELLE" som första släpp i kontrast till den mörkare "2 SEATS" som senaste släpp.

Nu är han tillbaka med en singel som närmast påminner om "TA" med Reyn som släpptes tidigare i våras, där vi får höra DANO över ett mer dansant beat signerat JMK. Nya släppet "DUMMA SIG" visar visserligen upp DANOs känsla för kärlek som tema, men med en mer lekfull och varm känsla än många tidigare släpp.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av DANO (@danierofficial)

Låten previewades på DANOs Instagram & TikTok, där han konstaterade att "DUMMA SIG" är "mycket mer än bara en låt". Den följer vidare på det kärlekstema han berörde på "ROSA MOLN" tidigare under året, fast med en ton som är mer klubbromans än heartbreak anthem. Han har tidigare även visat inblickar i videoinspelningar och studiosessioner, så det är inte omöjligt att hans produktiva 2023 kommer att resultera i ett längre projekt under hösten.

Lyssna på "DUMMA SIG" och mer ny musik i DOPEST Playlist!