• Foto: Carmon via Instagram
  • Foto: Carmon via Instagram
  • Foto: Carmon via Instagram

Danska Carmon gästas av Yasin på ”Glizzy”

Den landsöverskridande collaben ramas in av ett lyxigt och trippigt beat, hör rapparna utbyta melodiska rader

Den danska artisten Carmon har sedan debuten 2015 varit en av grannlandets mest profilerade rappare. Med fyra hela album samt en drös med singlar har han visat upp en arbetsvilja som betalat av sig, då han idag sitter på miljontals streams på majoriteten av sina låtar och över 150 000 lyssnare i månaden på Spotify.

Framgångssagan delar nu ett kapitel med en av Sveriges största när Yasin gästar på "Glizzy". Efter att ha släppt kritikerrosade albumet "Pistoler, Poesi & Sex" gör han nu sin första feature sedan hans internationellt blytunga höst, där han bland annat gästade britterna Headie One och Pa Salieu"Smooth" respektive "MAGAZINE" samt tyska eno på "Team 2 Much".

Låten har tidigare läckts genom snippets på TikTok, då den ofta kallades "Back 2 Business". En förståelig gissning med tanke på att det är en framstående rad i Yasins refräng som levereras med hans patenterat avslappnat och kaxiga flow.

"Brorsan got the glizzy clean
Säg till folk, I'm back in business"

Missa inte heller avsnittet av DOPEST Vem är, där vi träffade Yasin under inspelningen av hans senaste album. Kika in den på Youtube HÄR.

Lyssna på "Glizzy" och mer ny musik i DOPEST Playlist på Spotify!