Yasin släpper "MAGAZINE" tillsammans med Pa Salieu

Fortsätter på det internationella spåret

Yasin har haft ett hektiskt år hittills, fyllt med musik. Han har bland annat hunnit med ett album, en EP,  samt flera internationella samarbeten.

På den hyllade singeln ”Team 2 Much” hade han med sig tyska rapparen Eno, dessutom gästade wewantwraiths och Unknown T på hans senaste album Six v’s. Han var även med på Backroad Gees ”Euro Remix” av hans singel ”Under Attack”. Idag har han ännu en internationell artist som gäst på nya singeln ”MAGAZINE” – och det är ingen annan än Pa Salieu.

Under låtens gång får vi höra Yasin rappa om svek och misstro till någon som står honom nära. Pa Salieu och Yasin kompletterar varandra riktigt bra – och det har teasats om fler samarbeten mellan de två rapparna.

”Kom hem precis, det är svårt att skilja på vem som e vem. Jag brukar lita på dig blint – det var för längesen. Jag tog ett L, nu du e som vem som helst för mig. Du tänker på dig själv – go ahead gör vad som är bäst för dig.”

Att Yasin fortsätter samarbeta med internationella artister och producenter känns helt naturligt. Det är högst troligt att vi får höra mer internationella samarbeten i fortsättningen. Förhoppningsvis kommer även tracken som gått riktigt bra på TikTok där både Eno och Pa Salieu ryktas vara med.

Lyssna på Yasin ft Pa Salieu – ”MAGAZINE” i Dopest Playlist nedan och se vad du tycker!