Se första trailern till 'Deadpool & Wolverine'

Vad som tidigare kallats för 'Deadpool 3' visar sig innehålla en speciell gäst – se Ryan Reynolds & Hugh Jackman som anti-hjältarna

Utvecklingen av en tredje film i den populära Deadpool-serien påbörjades redan under 2016 av 20th Century Fox, men efter att Marvel köptes upp av Disney i mars 2019 las projektet på is. Under det senaste året har rykten om filmen dock börjat bubbla upp igen och nu får vi äntligen en fösta titt, dock i en oväntad ny tappning.

Deadpool 3 kommer nämligen att bli en cross-over med en annan Marvel-favorit och därmed kallas Deadpool & WolverineDe två anti-hjältarna spelas av Ryan Reynolds respektive Hugh Jackman och kommer att följa en story där de måste slå sina krafter ihop för att vinna mot ondskan. Manusförfattaren Rhett Reese har beskrivit filmen som en ”fish out of water”-situation för Deadpool, då han är en galning som släpps in i den mer ”heroiska” världen där Wolverine håller sig inom.

Deadpool & Wolverine är planerad att släppas på bio i USA redan nu i sommar, den 26:e juli 2024, med premiärdatum i Sverige ännu obekräftat. Filmen kommer att bli en del av fas fem i MCU (Marvel Cinematic Universe) tillsammans med Captain America: Brave New World och redan släppta filmer som The Marvels och Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Spana in den första officiella trailern på Youtube ovan!