Denz säger sitt i nya singeln "Alla vet"

"Mannen du vet ja e jetski. De bajta ja fick ingen merci"

Efter två starka inhopp förra veckan på Seedys ”Aldrig” och Gee Dixon ”Stack Up” så är Denz tillbaka med sin nya singeln ”Alla vet”. I låten hör vi hur Denz b.la. rappar om att han startade trapen i Sverige och att ingen tackat honom: Akta er/ Vem startade trapen/ Alla vet/Vem börja med jetski och gjorde den het”. 

Denz syftar på debuten ”Jetski” som släpptes 2014 och sedan följdes upp med ”Måste” producerad av Isak von Haartman, två singlar som tidigt gjorde det tydligt att Denz var en rappare att räkna med redan från start. 

Det har inte varit någon broms från rapparen som egentligen skulle släppa sitt debutalbum i år. Istället har albumet skjutits upp men istället levererat singlar som ”Bara Vi”, ”Stay Down”, ”Medicinen”, ”Kasta tillbaka” och ”Tarantino”. Att han nu släpper årets sjätte solosingel är ett stort tecken på att Nivy-rapparen kommer att fortsätta leverera bangers.

Trots mer än fyra år i gamet har Denz varken släppt en EP eller ett album. Detta blir för oss en indikation att trots sina starka singlar som ”Alla vet”, så vet nog alla (boom), att det bästa ännu inte släppts.

Lyssna på ”Alla vet” och spana in videon regisserad av Mogz. Följ Dopest på Instagram för senaste nytt!