Gee Dixon droppar "Stack Up" med Denz

Släpps ihop med en omtalad musikvideo.

Gee Dixon fick många att höja ögonbrynen när han i veckan postade ett smakprov på sin kommande singel ”Stack Up” på sin Instagram. Den korta video-teasern gav flashbacks till Gee Dixons ”Groupie” från 2015 som rörde om i grytan när den släpptes. När Gee Dixon och Denz för första gången teamar upp i den senaste singeln ”Stack Up” kommer man nog röra om i grytan ännu en gång…

Gee gick nyligen ut med att han legat relativt lågt av olika anledningar men att det är ”New season” som gäller för honom. Något som betyder att han kommer släppa mer musik och inte göra lyssnarna besvikna. Ord som han ser ut att hålla. Efter att han släppt ”Chikita” förra månaden med en tillhörande musikvideo är han nu tillbaka med singeln ”Stack Up”. Ännu en gång är det ingen mindre än Masse Salazar som producerat låten och gästas av Nivys Denz. En kaxig kombination som vi förvånande nog inte hört tidigare.

En musikvideon regisserad av Mogz släpps under dagen, och som det diskuterats på Gee Dixons kommentarsfält har artisten Imenella pikat på att detta kan leda till ett par ytterligare #Chaggastories. Detta återstår dock att se!

Gee Dixon fortsätter hösten starkt och det ska bli intressant att höra vad som är på ingång. Detta lär inte var höstens sista släpp från honom. Med Redlines årliga #rödnovember på ingång kan vi nog försäkra oss att nytt material är på ingång innan årets slut.

Lyssna på ”Stack Up” och håll utkik efter senaste nytt på Dopest.se samt vår Instagram!