• Foto: Activision
  • Foto: Activision

Diablo kommer till CoD

Gränsa mellan himmel & helvete under ”Spooktober”, när ikoner från en annan värld gästar säsong 6 av spelet

Uppladdningen för Modern Warfare III är i full gång och nyligen släpptes en trailer för spelets multiplayer, men det innebär inte att Call of Duty släppt på gasen för MWII & Warzone.

Förra veckan släpptes säsong 6 till MWII och WZII och i samband med det har Activision avslöjat att vi snart för första gången någonsin får se ett cross-franchise samarbete med Diablo. Under "Spooktober" får vi nämligen ta del av Lilith & Inarius Operator Bundles, två sätt att se de ikoniska karaktärerna från Diablo IV in action.

Klä dig som hatets dotter och fristadens skapare med operatorskinnet Lilith tillsammans med weapon blueprints för en "Blood Petal" Assault Rifle och "Eternal Conflict" SMG. Rulla runt i helvetisk stil med fordonsskinnet "Wretched Death", vapenberlocken "Altar of Lilith", klistermärket "Lilith's Call", laddningsskärmen "Lilith's Throne" och emblemet "Summon Lilith". Till sist kan du eliminera fiender bakifrån med avslutningsrörelsen "Hatets dotter". Lilith blir tillgänglig den 15:e oktober.

Den fallne ärkeängeln Inarius syns i en bepansrad operator skin tillsammans med weapon blueprints för en "Fallen Angel" SMG & "Heaven's War" Sniper Rifle. Du kan även få tag i fordonsskinnet "Heaven's Castaway", vapencharmen "Cathedral of Light", klistermärket "Rogue Angel", laddningsskärmen "Archangel" och emblemet "World Father", allt med en himmelsk touch. För att toppa av det hela kan du även använda vslutningsrörelsen "Inarius Impaling". Inarius blir tillgänglig den 26:e oktober.