50 Cent jobbar på dokumentär om Diddy

Efter razzian mot bostäderna & anklagelserna om sextrafficking har 50 planer på att filmatisera situationen – allt vi vet om 'Diddy Do It'

Att 50 Cent har haft många beefs genom sin långa karriär är nästan lika känt som att han är rappare. Från Ja Rule på 00-talet till hans virala Vine-bråk med Floyd Mayweather, 50 lyckas alltid stå i centrum.

En av hans längsta fajter är dock med Diddy, en rival från New York som 50 bråkat med sedan 90-talet. I och med de senaste anklagelserna mot rapmogulen slösades det därför ingen tid med att vara skadeglad, något som nu över spiller över in i tv-världen.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av 50 Cent (@50cent)

Via sin Instagram avslöjade nämligen 50 att en dokumentär kallad Diddy Do It? är påväg. Trots att postern han la upp är en mockup gjord av en Instagram-konstnär verkar 50 seriös med sin idé, då han hävdar att serien kommer ”slå rekord”.

Än så länge finns inget mer än 50 Cents ord gällande om och när en dokumentär skulle bli verklighet, men det finns minst sagt mycket material att gå på. Den senaste tidens anklagelser om sexuella övergrepp började med Diddys ex-flickvän Cassie och har expanderat hela vägen till en razzia av den amerikanska säkerhetspolisen, då han misstänks ha bedrivit sextrafficking i sina hem.