Diddy flyr från polisen i klipp på Instagram

Rapmogulen svarar på den senaste tidens kontroverser med Biggie-gästad musikvideo – kallar sig "Bad Boy For Life"

Situationen kring Sean ”Diddy” Combs tycks bli mer och mer invecklad för varje dag som går. Vad som började som anklagelser om sexuella trakasserier från hans ex-flickvän Cassie har utvecklats till razzior på hans hem i Los Angeles & Miami med misstankar om sextrafficking.

Diddy själv har varit relativt tyst genom allt, med uttalanden från hans team och advokater som enda källa för information. Han själv har istället lagt ut bilder på sina barn på Instagram som om ingenting har hänt, fram tills att han nyligen publicerade något som verkar kommentera på kontroverserna.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av LOVE (@diddy)

Han delade nämligen med sig av ett klipp från musikvideon till hans singel ”Victory” från 1997, en låt som även gästas av The Notorious B.I.G & Busta Rhymes. I klippet syns Diddy fly från polisen i ett dystopiskt stadslandskap, vilket han kompletterar med captionen ”Bad Boy For Life”.

Kommentarsfältet (som faktiskt lämnats öppet) överflödar med en blandning av stöd för rapmogulen med krav på att Diddy ska stå till svars för allt han påstås ha gjort.

Klippet kan mycket väl vara en kryptisk inblick i vad Bad Boys Records-grundaren känner inför situationen, vilket i sådant fall inte verkar vara ett av empati för de som drabbats.