Dior bekräftar nu releasen av Air Jordan 1 High/Low OG & Air Dior kapselkollektion

Se hur du får tag på samarbetet här

Dior’s samarbete med Jordan Brand har varit ett av årets mest omtalade kollaborationer. Redan vid Kim Jones’ Fall 2020 visning visades silhuetterna Dior x Air Jordan 1 High/Low OG upp tillsammans med en tillhörande kapselkollektion. Bland annat har samarbetet blivit uppmärksammat för sitt höga försäljningspris. På grund av omständigheter som den rådande pandemin till följd av viruset covid-19 har releasen dock skjutits fram och det officiella datumet har varit ovisst. Nu bekräftar Dior äntligen släppet, och går ut med information för den exklusiva kollaborationen.

De båda skomodellerna Air Jordan 1 High, samt Low OG kommer släppas genom en online upplevelse där en kan registera sig för att få en garanterad möjlighet att köpa ett par. Ännu är datumet för registreringen inte bekräftat. Enligt information från Dior ska en kunna välja vilken av modellerna en vill köpa för att sedan välja pop-in store eller pop-up pickup samt storlek. Det är endast möjligt att köpa ett par per person. Dessutom kommer skorna gå att köpa hos utvalda Dior pop-up butiker, även detta sker genom registering via hemsidan.

Efter registering kommer ett antal köpare meddelas via SMS eller mail för en köpmöjlighet. För att bekräfta din identitet kommer varje person tilldelas en QR-kod tillsammans med ditt namn, som ska matcha ditt ID. Annars kommer det inte vara möjligt att genomföra köpet. Varje butik som genomför försäljning kommer tilldelas ett limiterat antal sneakers. I butik gäller first-come, first-served så länge lagret räcker. Även klädkollektionen Air Dior kommer säljas i pop-up butiker från och med juli på två olika platser – i Selfridges Corner Shop i London samt Taikoo Li i Chengdu.

Håll koll på hemsidan för mer information kring släppet av Air Jordan 1 High/Low OG och Air Dior kapselkollektionen.

[sneakers id=”99539″]

[sneakers id=”99537″]