Dizzy håller release-tempot uppe med ”PRAPAPA”

Få artister har varit så profilerade i sina släpp under 2023 som Rågsvedsrapparen, nionde singeln för året blandar sounden

Det är inte alla som släpper 9 singlar på ett halvår med sådan framgång och variation som Rågsveds egna Dizzy. Från stora samarbeten med artister som Gaboro och Jireel till solo-låtar som rör sig mellan drill och afrobeat, Dirty Souths maestro har varit överallt under 2023 och det följer ett 2022 som också bjöd på flera singlar samt ett avsnitt av DOPEST Sessions för ”ZUTTLUKTEN”.

Nyaste singeln ”PRAPAPA” är en fusion av de sounds han testat på under våren, med det dansanta från ”KURIRER” blandat med den hårdare lyriken i ”UTE PÅ JAKT”. Beatet är lika exotiskt som den förstnämnda, en sommarkänsla som Dizzy även refererar i hookens kontraster.

”Sommaren är varm som fan, men ändå bärs handskarna”

Låten har teasats innan både av Dizzy själv och cirkulerat som en ”osläppt låt” på TikTok. Dizzy tog vara på hypen och märkte av att fansen ville ha den, vilket han svarade på genom sin Instagram när han utropade: ”Klart ni ska få den!”

Lyssna på ”PRAPAPA” och mer ny musik i DOPEST Playlist!