Dizzy släpper singeln “Bara om ni visste”

Första låten från en gemensam EP med Manny Flaco

Dizzy har inlett året med hyllade singeln “EXTENDO” som hamnade på Sveriges topp-50 lista direkt vid releasen. Den tillhörande videon klättrade även den in på YouTubes topplistor. Idag släpper han “Bara om ni visste” producerad av Manny Flaco. Det står även klart att de två namnen kommer släppa en hel EP tillsammans.

Dizzy har länge varit den som stått längst fram i ledet och pushat Sveriges Drill-scen med hits som "EXTENDO" och “Hur & När”. På nya singeln får vi höra Dizzy på ett mörkt drill-beat, kombinerat med en melodisk touch. Det är något som blivit signifikant för Manny Flacos produktioner. Han tar oss igenom de erfarenheter han fått genom att växa upp i Stockholmsförorten Rågsved. Gatan har format honom, fått honom att ta risker och uppoffringar, samt gjort honom känslokall. Gatan har gjort honom till den hyllade rapparen han är idag.

“Så känslokall jag fryser, även om ortеn brinner, Blodet kokar för polisen, dе misshandlar och de griper, En broder efterlyses och den andra brorsan sitter. Den ena räknar dar medans andra räknar siffror” rappar Dizzy.

"Bara om ni visste" släpps via TopGuyz och kommer även få en tillhörande musikvideo. Lyssna på nya singeln av Dizzy nedan. Vill du veta mer om Dizzy kan du kolla på Dopest intervju med honom här.