På mindre tid än vad många tar att släppa sitt första projekt har Dizzy hunnit släppa en diskografi som få andra kan mäta sig med. Under 2019 debuterade han med singeln "T-House" som följdes av ett uppmärksammat samarbete med Einár på låten "Härifrån". Fyra år senare har Dizzy hunnit släppa ett album, två EPs & ett mixtape. Dessutom har han samlat på sig på fyra platinasinglar, sju guldsinglar och över 155 miljoner streams på Spotify.

"Känslokall" är den andra singeln sedan 100 GRADER EP släpptes i början av sommaren. Han samarbetade med Sticky på "HANNAH MONTANA" i augusti, varav de även premiärspelade den tillsammans på Way Out West. "Känslokall" är dock den första solo-singeln sedan hans EP och över en iskall produktion från Dylano tas vi tillbaka till Dizzys rötter.

”Känslokall handlar om att växa upp i utanförskap och tvingas stänga av sina känslor för att överleva. Priset för att lyckas blir att offra tid, relationer och moral. Låten tar upp samhällsskildrande ämnen. Jag tror att det var mitt undermedvetna som fick tala", säger Dizzy om låten.

Den nya singeln är det första smakprovet på ett nytt album som Dizzy jobbar på tillsammans med Island Records Sweden/Universal Music som kommer att ge ut projektet tillsammans med Top Guyz. Albumet har inget releasedatum ännu, men vi kan defintivt förvänta oss mycket mer musik från Dizzy innan året är slut.

Lyssna på "Känslokall" och mer ny musik i DOPEST Playlist!