Foto: Pressbild

Don Toliver gästar Offset på albumsingeln ”WORTH IT”

Första samarbetet sedan JACKBOYS

Inatt släppte ex-Migon Offset sitt efterlängtade album SET IT OFF, men bara dagen innan fick vi en tidigt titt på ett utav albumets standout-spår "WORTH IT" med Don Toliver.

Låten är deras blott andra samarbete efter JACKBOYS singel "HAD ENOUGH" som var en del av det, än så länge enda, albumet från supergruppen bestående av artister affilierade med Travis Scotts skivbolag Cactus Jack. Det självbetitlade projektet släpptes 2019, men fyra år senare är kemin mellan de två fortfarande intakt.

Låten behandlar tveksamheter i ett förhållande, kantat av avundsjuka och svårigheter med att släppa taget. Offset spenderar verserna med att förklara för sin partner hur saker som hänt i hans förflutna inte borde påverka nuet, samtidigt som han överöser henne med komplimanger och löften om dyra pälsar och bilar. Inte olikt hur det skulle kunna se ut i hans stormiga förhållande med Cardi B. Don Toliver kommer in på refrängen med den sjungna emo-trap han gjort sig känd för och tillför därmed lite välbehövd melankoli till Offsets ilska.

"You told me you're with him on purpose
You're doin' whatever to hurt me"

Lyssna på "WORTH IT" och hela SET IT OFF på Spotify!