Dopest fick en pratstund med Lamix som släppt video till ”Hey Baby”

Dopest fick en pratstund med Lamix som är aktuell med sin singel ”Hey Baby”

Lamix släppte förra veckan sin debutsingel ”Hey Baby” producerad av Pablo Paz, därefter släppte han msuikvideo till singeln som på några dagar streamats 185 000 gånger på Spotify. Videon är producerad av Gustav Olsson och Mohave Media och är på mindre än en vecka uppe i nästan 70 000 views. Låten är släppt via NBL Sound. Dopest fick en kort pratstund med Lamix.

På samma dag gästade du "Armani" från Stors senaste album och släppte din första solo-singel. Berätta om de två låtarna.

Stor ringde mig med tankarna om att jag skulle passa in på en av hans låtar på hans nya album. Låten var "Armani", vilket var en stor ära.

I mina ögons släppte jag debutsingeln "Hey Baby" i perfekt tid. Jag har lovat att jag skulle släppa en singel som folk kunde lyssna på och nu har jag gjort det. Jag är väldigt glad att så många gillar den.

Låten har fått grym respons och är på kort tid nästan uppe i 200 000 streams, nu är videon släppt, hur det känns responsen och att fått debutera med "Hey Baby"? 

Det känns sjukt. Det känns fett bra att videon fått så bra respons på så kort tid. Jag hade höga förväntningar men inte så här höga. Jag har verkligen jobbat hårt tillsammans med min familj NBL Sound och framöver kommer ni bara se framgång!

Nimo nämnde i Dopest första Q&A att du är ett namn att holla koll på i år. Om du får välja 3 artister att hålla koll på, vilka väljer du?

Lamix, Pato Pooh & Jireel. Någoting svensk hip-hop aldrig sett tidigare.

Vi önskar Lamix all lycka och tackar för hans tid. Checka in videon ovan!