17-åring som Drake kysste på scenen talar ut

Efter Kendrick Lamars anklagelser på ”Meet the Grahams” har ett gammalt klipp dykt upp – nu svarar kvinnan i videon

I kölvattnet av den allt mer eskalerande beefen med Kendrick Lamar har Drake kritiserats för ett gammalt klipp som återigen dykt upp. Klippet är från en av Drakes konserter i Colorado under 2010, då han mellan två låtar tar upp ett kvinnligt fan från publiken.

Den då 23-årige Drake börjar dansa med henne samtidigt som han kysser henne på halsen. Han avbryter sedan sig själv och säger: ”Ni kan inte få mig att ryckas med igen. Jag hamnar i trubbel när jag gör sånt här”. När han frågar efter hennes ålder berättar hon att hon är 17 år.

Drake reagerar genom att säga att han inte kan ”åka in i fängelse än” innan han ger henne en komplimang för hennes kropp. Detta har fans reagerat på starkt efter Kendricks anklagelser om att Drake & hans OVO-crew har haft relationer med minderåriga.

Drake själv har inte svarat på just denna video, även om han svarade Kendrick i låten ”The Heart Part 6”. Nu har dock kvinnan själv, som idag är 31 år gammal, svarat via sin Instagram-story.

”Jag var 17 år då och jag är 31 nu”, skriver hon. ”Det här var en konsert som min pappa tog med mig på när jag gick i high school. Drakes crew valde faktiskt ut mig från folkmassan… INTE DRAKE själv. … Det var ingenting då och fortfarande ingenting nu”

Hon försvarar Drake och förminskar att det skulle ha varit något olämpligt beteende från Drakes sida. Hon ber även folk att sluta se in i situationen och konstaterar att ”det var ingenting då och det är fortfarande ingenting nu”.