Efter förlorat bet: Argentina hånar Drake med Kendrick-diss

Laget var den stora underdogen i Copa America 2024 där de tog sig till semifinal mot regerande världsmästarna Argentina

Under natten mellan tisdag och onsdag den 9-10 juli spelades en otippad semifinal i Copa America 2024, den amerikanska motsvarigheten till EM som pågår parallellt. Den stora underdogen Kanada med Bayern Münchens talang Alfonso Davies i spetsen ställdes mot Lionel Messis Argentina, de regerande världsmästarna.

Kanada lyckades ta sig igenom som tvåa i en grupp bestående av Chile, Peru och just Argentina. De slog sedan ut Venezuela på straffar i kvartsfinalen för att säkra en returmatch mot Argentina i semin, något som öppnade ögonen på Torontos egna Drake.

Superstjärnan har hållit låg profil sedan han förlorade beefen mot Kendrick Lamar, som nu är på ett segervarv med ”Not Like Us”. Han har istället fokuserad på sin betting, då han sedan en längre tid tillbaka arbetar nära med bolaget Stake. Inför Kanadas match mot Argentina la han en enorm chansning på sitt hemland, då han satsade över 3 miljoner kronor på att Kanada skulle gå vidare.

Utbetalningen hade gett närmare 30 miljoner kronor på 9,6 gånger pengarna, men chansningen blev istället en dyr affär för Drizzy. I gruppspelet förlorade Kanada med 2-0 mot Argentina och semifinalen skulle bli en repris av det resultatet efter mål från Julian Alvarez och kapten Messi.

Argentinas fotbollsförbund gick även själva in och hånade Drake med att skriva ”Not Like Us” ovanför en bild på laget efter vinsten. Det är inte första gången Drake förlorar stort på betting, då han tidigare satsade närmare 5 miljoner på att Dallas Mavericks skulle vinna NBA, vilket inte heller gick in. Det har varit ett tufft 2024 för Drake, åtminstone hittills.