Drake gästas av AI-2Pac i ny diss mot Kendrick Lamar

Samma vecka som "Push Ups" läcktes & sedan släpptes officiellt kommer en ny diss – drar in Taylor Swift, 2Pac & Snoop Dogg i fighten

Det har inte ens hunnit gå en vecka sedan Drakes ”Push Ups”-diss mot Kendrick Lamar läckte och tog internet med storm, ändå verkar Drizzy inte nöjd. Under natten till lördag den 20:e april svensk tid släppte han nämligen ytterligare en diss via sin Instagram, strax efter att ha släppt ”Push Ups” officiellt på streaming.

Titeln ”Taylor Made” är redan där en nickning till Taylor Swift, som Drake tidigare dissat Kendrick för att ha gjort musik med. Denna gång hävdar han att Kendrick inte vågade släppa ett svar till Drake då Taylor släppte sitt album Tortured Poets Department denna vecka.

“But now we gotta wait a f*cking week ’cause Taylor Swift is your new Top
And if you ’bout to drop, she gotta approve
This girl really ’bout to make you act like you not in a feud”

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av champagnepapi (@champagnepapi)

I början av dissen använder han sig av en AI-generad 2Pac (och även Snoop Dogg) för att tala direkt till Kendrick, då han får det att låta som att den legendariska rapparen pratar till K-Dot från andra sidan.

”Kendrick we need ya, the West Coast savior
Engraving your name in some hip-hop history
If you deal with this viciously
You seem a little nervous about all the publicity”

Kendrick Lamar har fortfarande inte svarat på Drake och det påpekade han i bildens caption då han skrev: ”Medans vi väntar på dig, antar jag”. Fortsättning följer…