Foto: Pressbild

Drake vägrade lämna blodprov till polisen

Detta hände när Drake omhändertogs av svensk polis

Under de senaste dagarna har Drake skapat stora rubriker. Förra veckan befann sig världsstjärnan på besök i Sverige. När han anordnande en privatfest på Berns natten till fredagen, avbröts den av polisen. Dopest kunde då rapportera att artisten omhändertagits av polis misstänkt för narkotikabrott.

Efter rykten om att Drake gripits av svensk polis cirkulerade online (bland annat under hashtagen #freedrake på Twitter) dementerade hans team ryktena. De menade att artisten inte gripits utan befann sig tillbaka på sitt hotell, det sa de i ett uttalande till The Hollywood Reporter. Svensk polis kunde heller inte bekräfta eller dementera om artisten omhändertagits någon gång under kvällen.

Drake delade dock ett dokument från polisen på Instagram under söndagen. Det var ett informationsblad för den som omhändertagits av polis och misstänks för brott. Han bekräftade dock aldrig om det gällde honom själv, eller någon i hans team. Expressen meddelar dock nu att rapparen fördes till polisstationen under natten - misstänkt för narkotika brott. De rapporterar även att han i samband med gripandet ska ha ropat att poliserna riskerade att få sparken samt varnat om att han har tillgång till "världens bästa advokater".

Drake ska ha förts till polisstationen. Efter att han vägrat lämna blodprov fick han lämna. Utredningen ska sedan dess ha lagts ned.

DOPEST EXCLUSIVE: Drake omhändertagen av polis på Berns i Stockholm