Se Drakes DM till Rick Ross: "Du bor i ett content creator-hus"

Dissen på läckta låten "Push Ups" satte igång ett sidospår från fighten med Kendrick Lamar – nu beefar Drizzy & Rozay på Instagram

Inbördeskriget mellan Nordamerikas största rappare fortsätter. Efter att ha exploderat med en rad händelser (se vår sammanfattning HÄR) under de senaste två veckorna har många spelare nu lugnat ner sig. Kendrick Lamar har egentligen varit helt tyst sedan han tog första skottet på ”Like That”, medans J. Cole har legat lågt sedan han bad om ursäkt för sin ”7 Minute Drill”-diss.

Två som inte verkar ge upp är dock Drake & Rick Ross. Efter att ha dissats i Drakes läckta ”Push Ups” svarade Rozay med egna ”Champagne Moments”, innan de båda gav sig in i en Instagram-duell. Nu har det spillt över från storys till DM, då Drake delat med sig av ett långt meddelande han skickat till Ross.

I meddelandet kallar han bland annat Rick Ross för snål då hans hus ser ut som de kommit från en ”polisauktion”. Han dissar honom även för att hans privatjet inte är tillräckligt privat, då han låtar andra flyga med den. Samtidigt postade Drake även en story med en bild på Ross hem i Miami, där han kallar huset för ett ”Miami starter pack” och ett ”content creator-hus”.

Denna våg av dissar triggades troligtvis igång av en video Ross publicerade på sin egen Instagram, där han skrev att Drake var för långsam med att svara på hans dissar. Han utmanade honom och gav honom en chans att be om ursäkt, då Rozay ser sig själv som en ”boss” och den ”större människan” i situationen.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av DJ Akademiks (@akademiks)