Skottlossning vid Drakes hus – vakt skjuten i drive by

Stor polisinsats pågår utanför rapparens lyxvilla "The Embassy" i Toronto – en person förd till sjukhus med allvarliga skador

Torontos lokala nyheter City News var först med att rapportera att en skottlossning ägt rum i det välbärgade området Bridle Path. Det framgick snabbt att skjutningen skett vid Drakes lyxvilla ”The Embassy” som har ett estimerat värde på över 1,08 miljarder kronor.

Drake själv ska vara oskadad och det är oklart om han var måltavlan för skjutningen, men hans säkerhetsvakt ska ha träffats av skotten och förts till sjukhus med allvarliga skador. Det pågår en stor polisinsats på området och i klipp från City News Toronto ses avspärrningar och flera brottsplatsmarkörer längs gatan.

CBC var först med att rapportera att Drakes säkerhetsvakt träffats, samt att en troligtvis ensam gärningsman flytt från platsen ett fordon efter en så kallad drive by. Polisen har dock inte lyckats få någon beskrivning av den misstänkta. Motivet för skjutningen är även det oklart, men fans har spekulerat i att den har något att göra med Drakes pågående beef med Kendrick Lamar och flera andra rappare.