Det har snart gått ett år sedan Dree Low släppte sitt förra album FLAWLESS 2, vilket följde upp den populära och hyllade plattan FLAWLESS från 2019, vilken innehåller hits som "PIPPI" och "Dag Hammarskjöld". Men när släpps egentligen uppföljaren? Dree Low har gett oss ett flertal hints, och bland annat avslöjat albumtiteln PRICELESS.

I musikväg var det första smakprover från skivan dubbelsinglarna "NINA" och "FÖR STORA NAMN" ft. Einár. Båda spåren är producerade av Straynané. Via Instagram och Behind The Scenes-material är det tydligt att samtliga är skapade under en semester. Dree Low har befunnit sig utomlands under en tid, och artisterna (bland annat Einár) som kommer att gästa skivan har rest dit för att spela in musiken.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Top Class Music (@dreelow)

Senast igår postade skivbolaget Top Class Music en bild på Dree Low och meddelade att PRICELESS är på ingång, samtidigt som de frågar lyssnarna vilka artister de vill ska gästa skivan. Även Dree Low postade bild från ett tropiskt klimat med bildtexten "Nothing depends on talk🤫" och hashtagen "PRICELESS". Ett exakt datum har dock inte bekräftats än. När Dree gästade Spotifys Instagram för en dag spelade han även upp en kommande låt vid namn "Benjamins" som förmodligen kommer att platsa på skivan, samt en låt på sin egen story - ni hittar de här och här.

Under tiden har skivbolaget pushat flera av sina andra artister, bland annat P.J och Marti. Senast var P.J som släppte singeln "INTE FÖR FAME" vilket följde upp Martis släpp "OTUR" från början av januari. Skivbolaget har även släppt egen merch som på deras Instagram bland annat lottats ut tillsammans med ett Playstation 5. Dree Low avslutade 2020 med att tacka sina fans för deras över 220 miljoner spelningar på Spotify med att garantera ny musik och fler signade artister och samarbeten 2021.

Fortsätt kolla Dopest för de senaste uppdateringarna om Dree Low - missa inte heller vår intervju med Dree på YouTube här.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Top Class Music (@topclassmusiceu)