Den 21:e oktober är det två år sedan rapparen Nils Einár Grönberg sköts till döds. Nu skapar stiftelsen, Nils Einár Foundation, tillsammans med United Stage det årligen återkommande arrangemanget ”En för alla alla för en”.

På årsdagen den 21:e oktober arrangeras det första evenemanget på Fryshuset i Stockholm, och kommer därefter att dyka upp i varierande format på exempelvis fritidsgårdar runt om i landet. Biljetter släpps på Ticketmaster nu på måndag den 9:e oktober kl. 16:00.

”'En för alla alla för en' var från början Einárs idé, då han ville skapa aktiviteter för ungdomar i syfte att hjälpa andra", enligt ett pressmeddelande från stiftelsen.

Under dagen på Fryshuset har unga möjligheten att prova på olika aktiviteter och på plats finns även personer förankrade i hjälporganisationer som medverkar i panelsamtal. Det blir även framträdanden av såväl etablerade som debuterande artister, hemliga gäster och DJ från Einárs flickvän Alexandra Torgrip & DJ Black Moose. Hemliga gästuppträdanden kommer också ske under kvällen.

Insamlade medel från kvällen går bland annat till organisationerna Barnrättsbyrån och Mamma United.