Euroo gör comeback med "True Story Vol.1"

Efter mer än ett års frånvaro från rap gamet bjuder Euroo på en old-school känsla med mörk lyrik – kan det vara första delen av en serie?

Med debuten ”JAG KAN” slog sig Euroo direkt in på den svenska rapscenen under 2020. Den Kayen-producerade debuten visade direkt upp en talang för att väva samman melodier som fastnar i huvudet och det vittnar de 3.2 miljoner streams den hunnit samla på sig sedan dess.

Åren därpå följde upp med stora singlar som ”GHOSTS” & ”HOTBOX” med 1.Cuz samt solo-uppvisningar som ”Envy”. Efter 2022 har rapparen dock varit på en längre paus, som nu bryts med återkomsten ”True Story Vol.1”.

Här berättar Euroo en mörk historia om en vänskapstrio som hamnar snett i en miljö full av faror. Titeln föreslår att det bara är första delen i en serie singlar, vilket den narrativt starka texten definitivt ger utrymme för. Över en old-school produktion med ett enkelt men effektiv trumebeat lägger Euroo rader som visar att hans comeback har byggts upp av eftertänksamhet, något som förhoppningsvis visar sig i mer musik framöver.

”Från att vara trogen, vill ba ha miljoner, men hur länge ska han lida?”

Lyssna på ”True Story Vol.1” och mer ny musik i DOPEST Playlist!