FAH1DO släpper singeln ”Spekulerar”

Producerad av FI:VO

Den unga Malmörapparen FAH1DO gjorde debut 2020 med singeln "THE BLOCK". Idag är han tillbaka med det nya spåret "Spekulerar". Låten följer upp tidigare släppta "Tro på mig" och "Låst". Rapparen har gjort sig känd för att skildra sitt liv i Rosengård där han är uppvuxen.

Singeln "Spekulerar" beskrivs som en låt med mycket energi och positiva vibes. Trots det har låten, vid närmare lyssning, en djupare text och budskap. "I denna låt snackar jag mest från mitt perspektiv om allting händer, hänt och saker som folk gjort emot mig för sin egna skull." säger FAH1DO om spåret.

"Spekulerar" är producerad av FI:VO, som även står bakom debutsingeln "THE BLOCK" (2020). Inom kort släpps också en tillhörande musikvideo.Lyssna in dig på "Spekulerar" med FAH1DO i Dopest Playlist nedan!

 

 

FAH1DO är uppvuxen i Rosengård i Malmö och detta är även vad debutsingeln ”THE BLOCK” handlar om. Han berättar att musiken är hans sätt att uttrycka sina känslor och upplevelser, och att låten kretsar kring just livet i Malmö. Trots att det är hans första låt har han fått support från stora namn på scenen, bland annat Aden och Asme.