Efter succépremiären – 'Fallout' förnyas redan för en säsong 2

Bara dagar efter release tog sig serien in på Prime Videos topplista över de mest sedda någonsin – då kan vi förvänta oss nästa del

Första säsongen av Fallout ligger bland topp tre mest sedda titlar på Prime Video någonsin, bara en vecka efter release (den 11:e april 2024). Redan efter fyra dagar blev serien en global hit och tog sig in i topp tre mest sedda titlar någonsin och den är även den mest sedda första säsongen globalt sedan Rings of Power.

Nu meddelar Amazon att succéserien förnyas för en andra säsong på Prime Video, vars produktion förväntas påbörjas så fort som möjligt.

”Fans till det ikoniska tv-spelet har lagt ribban högt, och hittills verkar vi ha överträffat deras förväntningar, och samtidigt ha presenterat franchisen för miljoner nya tittare. Vi är glada att kunna presentera säsong två bara en vecka efter premiären. Vi ser fram emot att ta tittarna ännu längre in i den surrealistiska världen av Fallout”, säger Jennifer Salke, Head of Amazon MGM Studios.

Fallout är baserat på en av tidernas mest hyllade tv-spelserier och handlar om människans begär att äga i en värld där det nästan inte finns något kvar att ha. Tvåhundra år efter apokalypsen tvingas världens invånare in i skyddsrum för att sedan återvända till det bestrålade helveteslandskap som deras förfäder lämnade efter sig.

Säsong 2 förväntas bygga vidare på de intriger som tittare fått se Lucy hamna i under den första säsongen, men informationen om nästa kapitel är fortfarande sparsam. Håll utkik på dopest.se för fler uppdateringar framöver!