Då släpps nästa kollektion från adidas Fear of God Athletics

Debuten från 2023 följs upp med ytterligare plagg som hoodies & crewnecks i ljusare toner – se releasedatum i Sverige här

Mot slutet av 2023 avtäcktes kollaborationen mellan Fear of God & adidas, en linje vid namn ”Athletics”. Detta efter år av teasers från såväl FOG-grundaren Jerry Lorenzo som läckare och andra ryktesspridare. Nu fortsätter den första 23/24-kollektionen att expandera med ännu ett drop i form av den ljusare Spring 24.

Lorenzos avskalade designetos kombineras med adidas expertis på performance genom Athletics, där prestandacentrerade kläder erbjuder såväl sömlös rörelse som en lyxig look. De tidigare släppa Athletics 86 Hi-sneakersen kompletteras nu med ett par slip-ons, vilket tillsammans med de rymliga gymväskorna utgör grunden för kläderna att stå på.

Mockafleecen som introducerades den första kollektionen återvänder i en handfull nya nyanser, kompletterat med matchande byxor. Tightare muskeltröjor och underställ står för motsatsen till de mer oversized plaggen, som rör sig mellan hoodies och crewnecks.

Andra utstickare är målvaktströjorna med en tre streck-logga i mocka på framsidan, såväl som den vita crewnecken med svart tryck på ärmarna.

Fear of God Athletics Spring 2024-kollektion kommer att finnas tillgänglig på den officiella webbutiken och i adidas CONFIRMED-app från och med onsdagen den 3:e april klockan 15.00 svensk tid. Du kan se delar av kollektionen i gallerierna ovan, samt deras brand-presentation från i höstas på Youtube ovan!