Frank Ocean visar upp ny musik

Hör den nya låten här

Det har gått över tre år sedan vi senast hörde något från Frank Ocean. Okej, det kanske inte är någon chock med tanke på att det gått sju år sedan hans senaste album Blonde, men när singlarna ”DHL”, ”In My Room”, ”Cayendo” & ”Dear April” började dyka upp mellan 2019-2020 var det många som trodde att ett nytt projekt var nära.

De senaste åren har den alltid lika svårfångade artisten istället fokuserat på andra kreativa äventyr, bland annat hans smyckesmärke Homer. Tidigare i år gjorde han dock en kontroversiell spelning på Coachella, varav hans andra kväll på festivalen ställdes in på grund av skada. Oavsett vad började ryktena om ny musik hetta upp igen och nu ser det ut som att vi äntligen är nära något konkret.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av DOPEST (@dopest.se)

På sin Instagram-story, som nyligen börjat bli aktiv igen, la Frank under natten till torsdag den 9:e november ut ett klipp från en osläppt låt. Över vad som verkar vara en skärminspelning från en musikspelare hör vi Frank pratsjunga över en synthbaserad produktion som definitivt påminner om de tidigare singlarna från 2020. Texten är svävande och lite lösryckt, men kretsar främst kring en stormig relation.

”Boundries they’re just, off-putting, in between us”

Vi har självklart spelat in hela klippet, du kan lyssna på det på vår Instagram här ovan!