Fricky går in The Desktoppers på heltid

Random Bastards melodiösa storstjärna har beslutat att ändra riktning i karriären – "känns överspelat och tråkigt"

Efter att ha bytt från boom bap under namnet Friman blev Fricky en av landets största artister i stort sett över en natt när han slog igenom med ”Hon Få Mig” 2017. Singeln följde upp debuten ”Kär Pt.1” från året innan och under 2018 skulle debut-EP:n Aqua Aura bli en ännu större succé, med titelspåret som största framgång.

Turnerande både själv och med vännerna i kollektivet Random Bastards har följt sedan dess och med det senaste albumet Horizon Inn började en ny era som en del av bandet Fricky & The Desktoppers. Nu verkar det som att den satsningen blir helhjärtad då Fricky väljer att helt gå in som medlem av The Desktoppers.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Fricky (@frimanyo)

I ett långt inlägg på Instagram talar Fricky direkt till sina fans när han förklarar att han tvekar på stressen i en artistkarriär. Han går nu istället in helhjärtat i rollen som sångare i bandet The Desktoppers, som bland annat kommer att spela Fricky-låtar.

”Har också en allmän känsla att konceptet av soloartister och stora egon känns överspelat och tråkigt. Det här låter kanske oroväckande för somliga men ta det långsamt”, skriver han.

Exakt vad som kommer att ske i Frickys karriär får tiden avgöra, så håll utkik för mer uppdateringar framöver på dopest.se!