Future visar upp sin första kollektion med Lanvin Lab

Atlanta-artisten blev Creative Director för det nya projektet i somras, nu får vi se resultatet

Det franska lyxmärket Lanvin har skapat high-end mode sedan 1800-talet, med allt från klänningar till skidkläder på sitt CV. I början av 2023 introducerade de ett nytt sidomärke kallat Lavin Lab, som ska bredda sig till nya kreativa områden i syftet att expandera Lanvins moderna identitet.

I juni valdes Atlantas trap-legend Future som första Creative Director för märket och i ett gemensamt uttalande lovades en kommande kollektion inspirerad av såväl Futures konstnärskap som Lanvin-grundaren Jeanne Lavins kärlek för musik. Nu får vi se resultatet av samarbetet i ”The Lanvin by Future Collection PLUTO”, en kollektion bestående av såväl kläder & skor som accessoarer, allt i unisex.

Future själv är fotograferad i flera outfits från kollektionen, bland annat iklädd en läderjacka med nitar och stjärnmotiv. Han syns även i blekta denimoveraller med ett monogrammönster bestående av ”LANVIN”. Vi ser även tryckta t-shirtar och en tracksuit, såväl som en durag-liknande ”leather hood” och ett bälte med glittrigt ”LANVIN”-spänne. Futures LANVIN LAB-kollektion avrundas med den uppdaterade sneakern Curb 3.0 med ovandel i mocka, puffade tungor och gummisula.

Drop 1 finns tillgänglig nu via Lanvins hemsida och i butik, fler drops kommer att dyka upp under november och december. Priserna varierar från 250$ för t-shirtsen till 2 750$ för overallen, åtminstone bland de produkter som släppts i första droppet.