• Foto: EA / Pressbild
  • Foto: EA / Pressbild
  • Foto: EA / Pressbild

Gameplay-trailer till Star Wars Jedi: Survivor släpps

Uppföljaren till Jedi: Fallen Order släpps den 28:e april, i trailern ser vi bland annat Cal Kestis i fighter med lasersvärd

Star Wars Jedi: Survivor är uppföljaren till 2019 års storhit Star Wars Jedi: Fallen Order och följer jedin Cal Kestis fortsatta äventyr när han tar hjälp av gamla vänner och nya följeslagare i sin kamp mot det växande hotet mot galaxen från imperiet.

Spelet utspelar sig i tredje person och har likt sin föregångare utvecklats av amerikanska Respawn Entertainment, i samarbete med EA och Lucasfilm Games. Storyn tar plats fem år efter händelserna i Star Wars Jedi: Fallen Order och följer Cals allt mer desperata kamp när galaxen går ner i mörkret. Tvingad till galaxernas kanter av imperiet, kommer Cal att finna sig omgiven av nya och välbekanta hot. Som en av de sista överlevande jediriddarna, drivs Cal att ta ställning under galaxens mörkaste tider - men hur långt är han villig att gå för att skydda sig själv, sin besättning och arvet från Jediorden?

I den senaste gameplay-trailern ser vi bland annat Cal springa på väggar, åka på speeder bikes och slåss mot enorma fiender med sitt blåa lasersvärd. Spelet släpps på fredag den 28:e april till PlayStation 5, Xbox Series X|S och PC.

Kika in trailern på Youtube nedan!