Hör Gee Dixon & Simeon på somriga ”Lala”

Sista singeln inför Gee’s EP ’Juju Pt.3 Postum’

Kommer ni ihåg när Gee Dixon och Simeon förenades för första gången på den romantiska singeln "Samira"? Nu följer det upp de vinnande konceptet. Idag släpper de nämligen den riktigt somriga låten "Lala". Det blir dessutom det tredje, och sista, smakprovet på Gee's EP JUJU PT. 3 POSTUM.

Den nya singeln "Lala" är producerad av Masse Salazar - så vi kan inte vänta oss annat än en lyckad produktion. Här får vi afrobeat kombinerat med mjuk R&B. Och det är just kontrasterna i Gee's mörka basröst och Simeon's soft vocals som gör att de två går så bra ihop. Tillsammans har de skapat en riktig sommar-banger för de varma månaderna som väntar.

“Lala” följer upp Gee Dixons senaste release “Bel Leil”. En singel med arabiska influenser vilken gästas av Hagop Wanisian, som även medverkade på hitlåten “Majnoon” (2019). De senaste tre åren har lyssnarna introducerats till Gee Dixons debutalbum JUJU genom en EP-trilogi. Nu gör han sig redo att öppna det sista kapitlet. Nya låten “Lala” sätter tonen för Gee Dixons kommande JUJU PT.3 POSTUM, och påbörjar en countdown för EP:n som släpps i juni. 

Lyssna på "Lala" med Gee Dixon och Simeon i DOPEST Playlist nedan!