Gee Dixon öppnar #RödNovember med ”Culo”

Likt på hitlåten ”Chikita” blandar han både svenska och spanska.

Efter senaste låten "Stack Up" med Denz som följdes upp efter “Chikita” är Gee Dixon tillbaka med ännu en banger. Idag släpps nämligen “Culo”. På dagens release, vilken har ett sensuellt sound, blandar han återigen både spanska och svenska. Under den senaste tiden har Gee inspirerats mycket av sina resor. Han har bland annat varit i Colombia, där musikvideon till “Chikita” spelades in. Snart bär det av till Spanien där artisten planerar att spendera mycket tid i studion för att slutföra sina kommande projekt. Men, vad det spanska ordet culo egentligen betyder låter vi albumomslaget tala för … 

Gee Dixon gick tydligt ut på sina sociala medier för ca 2 månader sedan och meddelade att mycket musik var på gång och skulle släppas. Något som visat sig stämma. Dock har samtalsämnet i vissa fall kretsat hur det kommer sig att det varit så stort fokus på kvinnor, något som blir tydligt på "Culo".

"Jag bryr mig inte." svarar Gee när vi ställer honom den frågan.

“Culo” blir det första släppet från skivbolaget Redline Recordings årliga #RödNovember vilket är en månad för alla hiphop-fantaster att se fram emot. Håll utkik efter resterande låtsläppen från skivbolagets artister under månadens gång. 

När Gee inte spenderat tid i studion har han dessutom hunnit utbilda sig till PT. Tillsammans med Luger och Adidas Creator Studio väntar ett träningsprojekt som startar snart.

Lyssna på “Culo” nedan.