GloRilla & JT bråkar på X – över ett påstått slag

Ena halvan av City Girls tog illa vid sig av GloRillas senaste album – anklagar rapparen för falskt kvinnosupport

Nyligen släppte Memphis-rapparen GloRilla sitt senaste mixtape Ehhthang Ehhthang, som bland hits som ”Tomorrow” med Cardi B innehöll den upplyftande låten ”Aite”. Där nämner hon flera andra kvinnliga rapkollegor och ber för att de alla ska kunna samarbeta mot större mål.

Bland de namn som droppades hittar vi JT, en halvan av duon City Girls med den numera Diddy-åtalade Yung Miami. GloRilla & JT har tidigare varit i en beef efter att rykten började flyga om att Glo skulle ha slagit JT på en gala, något City Girls-rapparen har nekat till.

“I just pray one day the bad bitches would come together
Cause Cardi and Nicki on a track would break some f*ckin’ records
Me and JT ain’t the best of friends but we ain’t beefin
Know b*tches always havin’ ana that they keep a secret”

Av någon anledning verkar dock denna rad ha åstadkommit det motsatta till en fredsförklaring, då JT fullkomligt exploderade på X med en rant om att GloRilla står för ”falsk enighet bland kvinnliga rappare”.

Efter en rad tweets där hon bland annat kallade Glo för ”falsk” och ifrågasatte hennes äkthet på gatan svarade tillslut Memphis-rapparen med en egen tweet, där hon hotade att dyka upp på en av JT:s livespelningar. JT svarade med att lägga ut en bild på alla hennes mugshots, med en tom plats incirklad för att alludera till att hon väntar på nästa arrest.

Beefen fortsätter hetta upp med flera tweets av olika hotfulla grader, innan GloRilla avslutar med att fråga om JT vill att hon ska säga att hon blev slagen med en handväska istället för nävarna, en bekräftelse på ryktet om deras tidigare fight.

Likt en annan aktuell beef inom hiphopen mellan Kendrick Lamar & J. Cole har inga disslåtar utbytts mellan rapparna hittills.