Godzilla VS King Kong presenteras i nya säsongen till Warzone

Se trailer här

Säsong 2 av Warzone närmar sig sitt slut, och nu presenterar Call of Duty alla nyheter samt en trailer för säsong 3. Nya säsongen kommer den 27 april och Operation Monarch som innefattar Godzilla VS King Kong kommer lanseras den 11 maj.

I trailern får vi se Godzilla komma upp från vattnet, och King Kong ut från djungeln för att utkämpa ännu en episk fight. Det kommer finnas operators och skins till vissa vapen, designade utifrån den här crossovern, tillgängliga i butiken vid lansering den 11 maj. Call of Duty hintar om att vi kommer se tecken på Caldera kring att nånting kommer hända - så håll utkik efter artefakter, stora varelser och Monarch-byggnader.

Call of Duty presenterar inte bara Godzilla x King Kong-crossovern, utan vi får ett nytt battlepass, nya vapen, en ny gulag samt uppdaterade POIs. Vi kan förvänta oss att de stora förändringarna för säsongen kommer ske på Caldera, men Call of Duty skriver i ett blogginlägg att mid-season uppdateringar kommer till Rebirth-ön.

Som vanligt lär vi se en ombalansering på vapen, och det har länge ryktats om att alla Marksman Rifles kommer bli nerfade. Håll koll på Charlie Intel för info kring ombalansering på alla vapen till den nya säsongen.

Se trailer till Warzone säsong 3 ovan!