Greekazo spottar bars på "2LURAR"

Andra solo-släppet för året efter "HÅLL KÄFTEN" – går tillbaka till sina rötter i en 2024-tappning med humoristiska bars & tungt beat

Greekazo fick sitt stora genombrott med debutsingeln ”HotSpot” under 2019, som blev sommarens soundtrack över hela landet och har sedan dess streamats upp till x5 Platina (över 50 miljoner). Med smarta punchlines och humoristiska bars blev han snabbt en publikfavorit och en av landets starkast lysande stjärnor på den svenska hiphop-scenen. Han var även ena halvan av megahiten ”FÖRSENT” med 1.Cuz samma sommar, en singel som idag gått x10 Platina.

I januari gjorde Greekazo storstilad comeback med den Jersey Club-osande bangern ”HÅLL KÄFTEN” som tystade alla tvivlare med hjälp av en catchig sample på Myra Granbergs hit ”HKF”. Han följde sedan upp singeln med att gästa albumaktuella Nineb Youk på ”Ingen Vet” som idag dykt upp på Ninebs album TVÅ VÄRLDAR.

Ytterligare ett samarbete följde nu senast genom ”BUNTAR O SÅNT” tillsammans med Märsta-rapparen 25, men nu är det dags för Greekazo att stå på egna ben igen med “2LURAR”. Det är den andra solo-singeln för året och vi bjuds på klassiska Greekazo-ingredienser med smarta punchlines, en catchig hook och ett blytungt beat som skakar basen i högtalaren.

”Jag känner att jag har börjat året starkt och fått höra mycket bra respons från både fans och nära. Låten ”2LURAR” beskriver en livsstil man hade en gång i tiden. Det är mycket gungig vibe och jag tycker den påminner om min gamla stil men i 2024 version”, säger Greekazo.

Låten är som vanligt fylld med quotes som får en att dra på smilbanden samtidigt som de glider in sömlöst i flowet. Till exempel: Redan i första versen berättar han om när hans mamma hittade pengar vid hans kudde, varav Greekazo svarade att det var tandfen. En mer klassisk Greekazo-rad får man leta efter.

Lyssna på ”2LURAR” och mer ny musik i DOPEST Playlist!