Greekazo är tillbaka med singeln ”NERVOUS”

Producerad av Mackan

Alex, eller Greekazo som vi alla lärt känna honom som, har trots sina unga 21 år blivit ett namn att räkna med på den svenska hiphop-scenen. Han har över 250 miljoner streams och gjort över 80 gig runt om i Sverige. Trots flera år efter sin release är hans ikonska "Försent" med 1.Cuz fortfarande aktuell, som fått ett uppsving efter serien Snabba Cash (där den är introlåt) vars nya säsong precis haft premiär världen över.

Idag släpper Greekazo ny singel som heter ”NERVOUS”. I den nya låten ”NERVOUS” rappar Greekazo om livet på gatan, om sin ort och andra händelser som han just nu går igenom i livet. Något unikt med Greekazo är hans röst, och bara sekunder in i en låt så hör man vem det är som rappar, något som blir tydligt på senaste spåret.

Producent till låten är Mackan som skapat ett 50-cent type beat med en slags klubbkänsla, och de två har verkligen hittat varandra i sitt samarbete och blivit ett tight team. Singeln släpps även med tillhörande musikvideo som ni kan hålla utkik efter under dagen.

Under tiden hittar ni "NERVOUS" av Greekazo i DOPEST Playlist nedan.