Greekazo följer upp debuten med singeln "Sprayad"

Producerad av DNoteOnDaBeat & Yei Gonzales

När Greekazo släppte sin debutsingel ”HotSpot” satte han sig genast på kartan som en av landets hetaste talanger. Singeln som släpptes för ca två månader sedan har streamats mer än 8 miljoner gånger på Spotify och ligger för närvarande på 3:e platsen på svenska singellistan.

Samarbetet mellan Hässelbyrapparen och producenten DNoteOnDaBeat fortsätter på nya singeln ”Sprayad”. En låt som teasades redan förra veckan. Sedan debuten har Greekazo även gästats Einárs album NUMMER 1 och enligt Instagram kan något vara på gång med Hässelby-rapparen 1.Cuz.

Över ett G-funk beat som Greekazos flow skapar dynamik på bjuder rapparen på en snabb rus av hårda punchlines och smarta referenser. DNote och Yei Gonzalez produktion kompletterar och jämnar ut Greekazos aggression genom spända pianonoter och fylliga syntar. Låten blir därmed tredimensionell och laddad.

”Kan connect with the plug/ Ingen elektronik/ Jag har allt i min väska/ Den har blivit en butik/ Om du testar på min bror/ Sluta upp med homicide/ No feelings, catch flights/ Bär Gucci, Off-White”

Lyssna på ”Sprayad” nedan: