• Foto: La Vie Music / Pressbild

Grillat & Grändy fortsätter sin comeback med ”BELLY”

Följer upp höstens banger ”BÄNG” med ännu en berusande singel, denna gång med Masse Salazar på produktionen

Bröderna Sabo (Highwon) och Fille Danza (Ison & Fille) är två veteraner inom svensk hiphop som aldrig riktigt stagnerat. Genom åren har de testat allt från solokarriärer till duos men det är när de slår sig samman som Grillat & Grändy som deras naturliga kemi får chansen att skina. Efter debutalbumet "Gändish & Gäris" (2012) och debut-EP:n "Kör Vi Tills Att Dör Vi (2015) har det varit relativt tyst från bröderna utöver några singlar. I höstas kom de dock tillbaka som en del av La Vie Music med den klubbiga singeln "BÄNG", ett sound de nu fortsätter på med Masse-producerade "BELLY".

"Kombinationen av brödraduons karakteristiska stil med humoristiska rader och lekfulla flows tillsammans med Masses välproducerade party anthem, går ihop som page och pannband. Kör vi!"

Så beskriver La Vie Music med Mack Beats i spetsen sitt senaste släpp. Skivbolaget (som även agerar management) har gått från klarhet till klarhet sedan starten under 2019. Med artister som L1NA, SHRN och såklart Grillat & Grändy har de börjat karva ut en sig en egen väg på den svenska hiphop-scenen som utan tvekan blir värd att följa även framöver.

Lyssna på "BELLY" och mer ny musik i DOPSEST Playlist på Spotify!