Grundaren av Corteiz frontar Supreme

Den mystiske designern Clint 419 gör sällan intervjuer eller offentliga framträdanden, nu blir han ansiktet för en hel kampanj

Supreme avslöjade tidigare under sommaren sin kollektion för AW23, men deras senaste kampanj har fångat betydligt många fler blickar än den sedvanliga produktlistan. Den frontas nämligen av grundaren till ett av streetwears hetaste märken just nu: Clint 419 från Corteiz.

Clint grundade Corteiz RTW (Rules the World) 2017, med ett fokus på funktionella mjukiskläder, tracksuits och accessoarer med deras logga på. Sedan dess har den brittisk-nigerianske entreprenören växt till att bli en av världens mest eftertraktade designers och hans Corteiz har synts på internationella stjärnor som Central Cee, Dave och Drake, såväl som på svenska artister som Mohelá.

Clint själv har hållit en låg profil offentligt, med väldigt få intervjuer och uttalanden i allmänhet. Han har istället låtit varumärket tala genom uppmärksammade collabs med etablerade storspelare som Nike. Det är oklart om Clints medverkan i Supremes nya kampanj innebär att det är ett samarbete på gång,

På bilderna ses Clint bära flera olika outfits, varav de som sticker ut mest är en röd tracksuit från Supremes samarbete med Umbro, en tröja med skelettmönster (kanske inspirerat av japanska Kapital) och en hel velour-tracksuit i ett slags camo-mönster. Du kan spana in några av bilderna i galleriet ovan och se en full preview på Supremes hemsida. Kollektionen har redan börjat rullas ut på en veckobasis, med start i fredags förra veckan.